Vil din bank heller ikke samarbejde?

Bitcoin handel er blevet en stor ting i Danmark og i resten af verden. Problemet er bare, at mange banker ikke ønsker at modtage penge fra bitcoin børser og lignende hjemmesider samt virksomheder. Nogle er endda gået så langt, at de er begyndt at blokere transaktioner til de tidligere nævnte. Dette skaber et problem for mange, fordi de ikke kan få udbetalt deres gevinster, som de har fået fra kryptovalutaer. I 2021 gik det meget op, og mange har realiseret deres gevinster.

Man skulle tro, at hvis man har papirerene i orden, så skulle det hele gå. Nej, selv hvis du har dokumentationen i orden og der ikke er tale om vanvittige beløb, så vil bankerne stadigvæk ikke samarbejde. Det er selvfølgelig ikke alle banker i Danmark, der er sådan, men det er en tendens, som der bliver ved med at være der. Det er dog svært at udpege bestemte banker, da det tilsyneladende afhænger af den enkelte filial eller bankrådgiver. Dette har vi i hvert fald set i kommentarfeltet på denne side her: https://mycrypto.dk/bitcoin-bank/.

Hvis bankerne bare kunne komme med en officiel udmelding, der gjorde sig gældende for alle filialer, så ville det være meget nemmere at forholde sig til, hvad man skal have klar for at få pengene udbetalt.

Har du allerede forsøgt med forskellige banker og uden held, så kan det være, at du skal have professionel hjælp i form af en bitcoin advokat. Der findes ikke så mange af dem i Danmark, men dem vi har, de er meget dygtige. Du kan finde en liste over bitcoin advokater her: https://mycrypto.dk/bitcoin-advokat/. Det er selvfølgelig klart, at det koster penge at få en advokat på sagen, og du skal derfor nok have et stort afkast på din kryptovaluta, før det kan betale sig for dig. Det må du dog selv overveje.