Sådan kommer du nemmest rundt i københavn

Sådan kommer du nemmest rundt København

 

Når man skal til storbyen, så kan det være uoverskueligt at lære hvordan man nemmest kommer rundt i byen. Derfor har vi i dette indlæg valgt at tage udgangspunkt i, hvordan du nemmeste kommer rundt i København. Vi giver dig nogle helt konkrete anbefalinger til, hvordan du kan komme rundt. Læs med herunder.

Ved at cykle

En af de mest populære måder at komme rundt på i København, det er ved at cykle. Faktisk er København en af de byer i verden, hvor beboerne cykler mest. Det gør de, fordi det oftest er hurtigere end at tage bilen, og det kan være nemmere end at tage metroen alt afhængigt af hvor man bor. Derudover er det sundt at cykle, og man kan komme i gang for meget få penge.

Hvis man ikke selv vil købe billige cykler, så kan man låne cykler rundt omkring i byen, som man betaler et månedligt abonnement for at låne.

Metroen

Er man ikke typen der er så glad for motion, så kan man bestille et rejsekort og tage metroen i brug. Efter cityringen er kommet, så kan man næste tage rundt i hele byen bare ved at tage metroen. Det vigtigste man skal vide, hvis man ikke har prøvet metroen før, er at det kan være lidt forvirrende med hvilken metro man skal tage. Her kan man spørge medarbejderne på stationen, eller spørge nogle af de mennesker der selv skal med.

Bussen

I København er der opbygget et stort netværk af busser, som er utrolig nemme at tage. Det smarte ved busserne i København er, at busserne kører hvert 8. minut, hvilket betyder, at man aldrig skal vente særlig længe for at komme med. Det gør det utrolig sikkert at tage bussen, da man altid ved der kommer en kort tid efter, hvis man misser den første man skulle med.

For at tage bussen kan man enten købe billet til en enkeltur eller bruge rejsekort, så det fungerer meget som hvis man skal med metroen. Billetter kan købes direkte på rejseplanen, og man har derfor det hele digitalt.