New Balance 550

Er du en af de personer, som går og drømmer stort? Altså så stort, at det er svært at overskue hvor man skal starte.

Hvis ja, så ligger dit svar i dette indlæg! I dette indlæg vil jeg fortælle dig om min personlige drøm, som jeg vil opnå ved udgangen af ​​2019, sammen med nogle tips, der hjælper dig med at nå dine egne mål uden at skulle bekymre dig for meget om, hvor langt eller hurtigt du kan nå dertil !

Hvad er drømmen?

Denne drøm er enkel, men har magten til at ændre dit liv fuldstændigt! Lad mig fortælle dig mere…

Du har altid ønsket dig et hjemmekontor.

Jeg har aldrig drømt om at eje en sneakerbutik, og det er faktisk også gået hen og blevet en realitet som jeg havde drømt om siden min barndom, da jeg plejede at spille basketball på gaden eller på asfalt legepladserne, der var almindelige omkring byen New York, hvor jeg voksede op i en familie med meget lav indkomst med tre søskende og min mor. en enlig mor, der arbejdede mange timer på en syfabrik for at forsørge os alle (og mig selv, desværre).

Mit første job var at sælge sneakers på en af ​​de basketballbaner som elleveårig knægt, før jeg dimitterede gymnasiet; hvorefter jeg fortsatte med at arbejde der i mere end ti år, indtil jeg besluttede at åbne en skobutik på Manhattan.

Der er dog en silhuet, jeg altid har kæmpe meget for at holde på hylderne, nemlig New Balance 550, det skyldes til det er et meget klassisk og enkelt look, der altid tiltrækker mig tilbage gang på gang og ikke kun fordi det var mit første par sneakers i gymnasiet, men også fordi de er så behagelige!

Siden da har jeg haft mange forskellige par af dem (inklusive flere colorways), men som du måske ved, kan jeg altid godt lide at skifte dem ud fra tid til anden, og når de bliver slidt lige så hurtigt, som de kommer, kan det være ret svært for at finde et andet par, der passer til dig.