Få en masse fitness tips

Elsker du også at træne? Ja, så er du ikke alene, for en masse danskere træner enten i et fitnesscenter eller for sig selv med en løbetur eller noget yoga. Men med alt den træning, så kan man godt løbe lidt tør for inspiration, hvorfor man en gang imellem skal lede efter motivationen igen. Du kan læse her nogle god tips til en bedre træning eller finde en hel masse frisk indhold her omkring træning.

1. Cut ikke ned, hvis du ikke rigtig har brug for at tabe dig.

Reducere dit kalorieindtag, eller hvis det er sandt, bør du i det mindste holde dig i så lille et kalorieunderskud som muligt, omkring 200 kalorier under dit vedligeholdelsesniveau.

Hvis du ikke spiser nok, bremser det muskelvæksten, og du vil ikke være i stand til at drage fordel af din indledende øgede muskelvækstfordel, som jeg talte om tidligere.

  • Husk at træning nedbryder din krop og muskler.
  • Når du løfter vægte, forbrænder du fedt, mens du vokser dine muskler.
  • En nybegynder kan tabe sig, mens han opbygger muskler ved at spise på vedligeholdelsesniveauer eller lidt flere kalorier.

3. Træn hver muskel lige meget

Spring ikke bendage over. Jeg mener det. Jeg ved ikke, hvorfor så mange mennesker giver op på bentræning.

Træn alle muskelgrupper lige meget, også selvom du måske ikke går rundt i shorts året rundt i Danmark.

Vi har alle set store bodybuildere med kyllingelår.

Indstil den samme tid i alle muskelgrupper. Jeg har set mange begyndere sige, at deres ryg eller skuldre er bagud og har brug for mere fokus.

Men husk, at hvis du er nybegynder, er alle muskelgrupperne bagud.

Fokuser på at udvikle alle muskelgrupper og så kan du se hvilke muskelgrupper der halter bagefter og så lave små justeringer og ændre din træning lidt så du kan ramme de muskler lidt mere end andre.

Så meld dig ind i et fitness her og kom i gang med din træning.