Det bedste sted at køre gokart i Danmark

Hvis du leder efter fart og en spændende oplevelse på fire hjul, så bliver vi nød til at fortælle dig om Vandel Gokart. Hos Vandel Gokart kan du nemlig udleje gokarts med specialtunede motorer til en fantastisk pris. Det er selvfølgelig ikke kun dét der gør dem de bedste, så lad os fortælle dig lidt mere om hvad der gør Vandel Gokart til det bedste sted at køre gokart.

Kør gokart både i tørvejr og regnvejr

Man kender det godt når man booker en tid til gokart, og vejret så lige pludselig skifter i den dårlige retning, og det er mega træls. Man kan også være mega uheldig at vejret skifter imens man køre gokart sammen med vennerne. Heldighvis har Vandel Gokart en løsning til dette problem. De har nemlig gokarts der er fuldudstyret og parat til at tackle vejret, både i tørvejr og regnvejr. Derfor kan du være sikker på at dit arrangement ikke bliver ødelagt af vejret. De er stolte af at være den eneste bane i Danmark der tilbyder denne ydelse, og det er bare én af de mange grunde til hvorfor Vandel Gokart er de bedste i Danmark.

Masser af plads til tæt konkurrence

Når du booker tid til gokart sammen med vennerne, så er det tid til dyst og konkurrence, for vi skal jo se hvem der kommer først i mål. Dog er det typisk svært at følge med i konkurrencen når man er ude og køre. Hvad enten om det er et stort scoreboard, som tager fokus væk fra din kørsel, eller en kommentater, så er det altså spændende at kunne følge med i hvem der vinder. Her har Vandel Gokart også en fantastisk løsning, da de tilbyder live information lige ved rattet. Du kan f.eks. se din egen position i ræset, omgangstider og meget mere. Hvis der skal konkurreres, så skal det gøres her.

Vægtudligning

Hvis der skal være fair konkurrence, så skal alle gokarts også veje det samme, så der ikke er forskel i hvor hurtig man kører. Gokartene er derfor udstyret med et vægtudligningssystem, som sikrer at alle ræser med sammespecifikationer, så ingen har en ekstra fordel. Gokartens vægt kan også fordeles i alle hjørner, alt efter kørerens behov og kørestil. Derfor kan du kører ligesom du vil hos Vandel Gokart.

Hvis du er interesseret i at køre gokart, så kan du læse mere på Vandel Gokarts hjemmeside.