Viborg – En By Fyldt med Kultur og Begivenheder

 

Viborg er en by rig på historie og kulturelle oplevelser, og der er altid spændende begivenheder at opleve, uanset hvilken tid på året du besøger byen. Fra koncerter og teaterforestillinger til festivaler og kunstudstillinger, Viborg byder på noget for enhver smag.

Kim Wilde Koncert i 2025

Den ikoniske britiske sangerinde Kim Wilde kommer til Viborg den 28. februar 2025 som en del af sin “The Kim Wilde Closer Tour”. Hun er bedst kendt for hits som “Kids in America”, og hendes energiske sceneshow har bevaret sin popularitet gennem årtier. Koncerten finder sted i Viborg og lover en aften fyldt med nostalgi og popmagi. Det er en unik chance for at opleve et af 80’ernes største popikoner live. Billetterne forventes at blive revet væk, så det er en god idé at være klar, når billetsalget starter.

Askepot – The Musical i Tinghallen

Fra den 22. til 26. maj 2024 kan du opleve den tidløse klassiker “Askepot” i en helt ny fortolkning i Viborgs Tinghallen. Med nye sange af Rasmus Seebach og et stjernespækket cast, herunder Caroline Henderson og Stig Rossen, er dette en forestilling, der vil fortrylle både børn og voksne. Showet er en moderne genfortælling af det kendte eventyr med et fokus på magi, humor og mode. Der er stadig få billetter til rådighed, så skynd dig at sikre din plads til denne spektakulære musical.

VIP-Oplevelse til Askepot

For dem, der ønsker en ekstraordinær oplevelse, tilbyder Tinghallen en eksklusiv VIP-pakke. Denne pakke inkluderer de bedste pladser, forestillingsprogram og fri adgang til drikkevarer i pausen, hvilket gør din aften endnu mere magisk.

September Udstillingen 2024 i Gudenåhuset

Viborgs kunstscene blomstrer også, og i september 2024 byder Gudenåhuset på en imponerende udstilling med 17 lokale kunstnere. Udstillingen omfatter forskellige kunstformer som billedkunst, skulptur og keramik. Det er en fantastisk mulighed for at opleve noget af det bedste lokale kunsthåndværk og fordybe sig i Viborgs kreative miljø. Udstillingen varer fra 1. til 26. september, så der er rig mulighed for at besøge den flere gange.

Hvis du vil holde dig opdateret om de seneste begivenheder i Viborg, kan du læse mere her og finde information om kommende arrangementer og aktiviteter i byen.

Ofte Stillede Spørgsmål