3 ting du skal huske, hvis du vil arrangere et babyshower

3 ting du skal huske, hvis du vil arrangere et babyshower

Et babyshower er en god måde at vise, at man holder af sin veninde, som skal til at være mor. Derfor er det oplagt at arrangere det for hende, så man virkelig kan vise, at man vil hende det godt, og at man også er spændt på, at der kommer en lille ny til verden. For at arrangere et godt babyshower, så er der dog nogle ting, som er væsentlige at man husker. I dette indlæg vil du få et indblik i 3 ting, som vi mener er vigtigt, hvis man skal holde et godt babyshower.

Inviter i god tid

Som ved andre større begivenheder, så er det en god idé at invitere folk i god tid. På den måde kan man sikre sig, at de kan komme, men også, at de kan få rykket rundt i deres planer, hvis de har noget mindre vigtigt i kalenderen. Vi anbefaler, at man inviterer så tidligt som muligt, hvis man vil arrangere et babyshower.

Pynt altid flot op

Når man holder et babyshower, så må man gerne gøre lidt ekstra ud af dagen. Derfor anbefaler vi, at man bruger lidt penge og tid på at få noget flot babyshower pynt. Det kan eksempelvis være balloner, servietter, og meget andet – Helst i den farve, som indikerer hvad køn barnet bliver!

Koordiner gaver med alle gæsterne

Til store begivenheder, hvor der potentielt kan komme en masse, så er det en god idé at koordinere gaverne på kryds og tværs af gæster. Der findes i dag mange forskellige programmer, som man kan bruge til netop dette.

Ved at koordinere gaverne, så slipper man for de problemer der kan komme ved, at der er flere der har købt det samme, eller at specifikke gaver bliver valgt helt fra. Det er i denne proces også vigtigt at koordinere, om der er nogle gaver der giver mening at købe flere af. Det kan eksempelvis være, hvis man vil købe noget til baby, som der ikke sker noget ved, at de har to af.