3 gode gaveidéer til dine ansatte

Julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, der skal deles gaver ud i landets mange virksomheder. For på trods af flere år med udfordringer i form af pandemi, krig og høj inflation, så er det stadig langt de fleste virksomheder, der er med på gavebølgen og forkøler deres ansatte. Men hvad skal men egentligt give i gave til sine ansatte? Her kommer 3 gode råd.

Gaveshop

Hvis virksomheden mangler en god idé, der er en garanteret sikker vinder, vil vi anbefale at se nærmere på en gaveshop. Denne type shop minder mest af alt om en webshop, hvor man via et personligt login som medarbejder vælger en gave i et flot sortiment. Det giver god mening for virksomheden at vælge denne løsning, fordi firmaet køber sig ind på et fast beløb per medarbejder, hvilket gør det let at holde på omkostningerne.

For medarbejderen er der en ekstra bonus, i og med man i en gaveshop ofte finder vare til den dobbelte pris af det beløb, som firmaet har betalt. Det kan lade sig gøre, fordi gaveshoppen ikke har omkostninger til personale, fysisk butik og meget mere. Se mere her.

Oplevelsen

Denne type gave skal vælges ud fra, hvilken type medarbejdere, der er på arbejdspladsen. Det er nemlig ikke altid, at alle synes, det er verdens bedste idé. Men er der f.eks. en ung ånd på arbejdspladsen, kan det sagtens være en god idé med en oplevelse, som kan styrke fællesskabet. Det kan være alt fra koncerter til actionparker o.l.

Lækkerier

En gammel kending blandt firmajulegaver er en god kurv med lækre ting. Som firma kan I selv pakke kurven, men I kan også bestille en færdigpakket, som har det hele! Typisk får man en god blanding, hvor der er noget for enhver smag – både lidt alkohol og lidt til den søde tand. Kombiner den gerne med et flot kort, så er det oftest en sikker vinder.