Skift stil en ny neglelak, som holder bedre

Neglelak har været en stor del af moden i mange år nu. Faktisk har man i flere hundrede år set personer med lakerede negle. Derudover er neglelakken, alt efter farven blevet forbundet med mange forskellige generationer, traditioner, bevægelser og mange andre ting. Eksempelvis er den klassiske røde lak forbundet med noget fint, mens den sorte lak er forbundet med punkmiljøet eller måske Dan Turrell, som var kendt for at male sine negle sorte.  

Nu hvor neglelak er så populært, så er det ikke underligt, at lakmoden af og til skifter, når der kommer bedre og mere holdbare produkter på markedet. I de seneste par år, er der en helt særlig type lak, som er blevet mere populært af flere forskellige grunde. Først og fremmest så holder det bedre, men det giver også det udtrykt t dine negle af tykkere opgiver generelt en bedre form til din negl. I denne korte artikel kan du blive lidt klogere på det såkaldte gellak, og måske får du selv lyst til at give dig i kast med gellak ved at skaffe dig et gel polish startsæt. 

En helt ny type lak med gellak startsæt 

Det kræver lidt mere end bare en lille flaske neglelak, når man skal give sig i kast med gellak. Mange går i dag til en professionel negle teknikker når de skal have lavet deres negle. På den måde kan man vælge imellem mange forskellige designs og typer af gellak og få lavet et helt personligt udtryk. Dog er det meget dyrt at gå til en negleteknikker, så hvis man godt kan live det flotte udtryk som gellak giver, så kan man med fordel investere i et gellak startsæt.  

Der er mange fordele med et gellak startsæt. Først og fremmest, så kan man lave en ny, kunstig negl, så man kan få længere negle via gelassen, som man får med i gellak startsættet. Derudover sparer man en masse penge ved at slippe for at gåtiden negleteknikker. Når man går til en teknikker koster det ofte op i mod 500 kroner, hvis ikkemere, for at få lavet negle. Et gellak sæt koster omkring 1000 kroner, så man skal kun bruge det to gange for at spare pengene ind igen.  

Bliv din egen professionelle negleteknikker  

Det er med gellak som det er med langt de fleste andre ting i verden. Man bliver ikke professionel i gellak over natten. Det kræver træning og mange mislykkede forsøg før man bliver god. Man skal derfor også kun investere i et gellak startsæt, hvis man har lyst til at blive god til at ligge gellak. 

Til gengæld kan man også, når man er blevet god, eksperimentere med at lave sine egne designs. På den måde slipper man for at forklare sine negleteknikker hvordan designet skulle være, når man selv kan udføre det.  

Man kan med fordel gå på YouTube og udforske de mange vejledninger og guides man kan finde på denne platform, som utvivlsomt vil give dig et skubben i den rigtig retning til at blive din egen personlige negleteknikker.