Sådan styler du krøller

Er du så heldig at have smukke krøller, men ved du ikke, hvordan du skal style dem? Flotte krøller kræver gode hårrutiner, produkter og flid. Vi har her samlet vores bedste tips til, hvordan du kan style dig til de smukkeste krøller dag efter dag.

Brug krøllecreme fra I.C.O.N. ECOTECH

Der findes mange forskellige krøllecremer på markedet, der lover guld og grønne skove – men INDIA krøllecreme er den eneste på markedet, der rent faktisk holder, hvad den lover. Den fremhæver og definerer de naturlige krøller og bevægelser i håret samtidig med at den plejer og styrker håret. Den er også meget nem at bruge. Du skal bare aktivere produktet i håndfladerne og så fordele det jævnt i det fugtige hår. Dit hår får på den måde støtte og hjælp til at holde krøllernes form hele dagen igennem.

Føntør håret på den rigtige måde

Når du skal føntørre krøller, er det ikke lige meget, hvordan du gør. Du skal bruge en føntørrer og en diffuser og så skal du holde hovedet nedad og lægge en tot hår ad gangen i diffuseren. Du skal heller ikke føntørre dit hår, indtil det er helt knastørt. Stop gerne, når dit hår er næsten tørt, så du ikke ender med at udtørre det med den varme luft.

Giv håret masser af fugt

Når man har krøller, skal man undgå at vaske håret hver eneste dag. Det er slet ikke godt for håret. Krøllet hår har dog brug for ekstra meget fugt, så de dage, hvor du ikke vasker hår, bør du om morgenen tilføre ekstra fugt ved at spraye dit hår med vand og evt. lidt leave-in conditioner. På den måde får dit hår den nødvendige fugt til at klare sig dagen igennem.

Klips krøllerne op

Hvis du ikke er så meget til at føntørre dit hår, kan du også klipse dine krøller op og lade dem lufttørre for at få flotte definerede krøller. Du skal blot bruge krøllecremen i hele håret og herefter tage en enkelt lok, rulle den rundt den vej, håret naturligt krøller og så fæstne den med en hårklips ved hovedbunden. Det kan også give ekstra fylde i håret.