Min rejse til Marokko, med et lille problem der skulle løses

Det var fredag. Jeg havde virkelig ventet længe på denne dag. Det var virkelig en god dag i dag. Jeg var lige stået op. Jeg var slet ikke træt. Jeg følte mig faktisk helt frisk. Jeg startede med at få noget tøj på, og så spiste noget morgenmad. Efter det fik jeg børstet mine tænder. Jeg skulle snart være i skole. Jeg skulle være i skole klokken 8. Men jeg havde heldigvis tidligt fri i dag. Jeg havde nemlig fri klokken 11. Det var fordi at det var sommerferie efter i dag. Jeg havde virkelig glædet mig til ferie. Jeg tog til skolen, og det var heldigvis en meget nem dag. Vi skulle ikke lave lektier eller noget. Vi skulle bare være sammen som klasse. Det endte med at være en god dag. Jeg glædet mig bare til at jeg skulle holde ferien. Jeg skulle nemlig ud og rejse med min familie i ferien. Det meget længe siden jeg har været ude og rejse, og jeg glædet mig virkelig. Jeg skulle til Marokko. Jeg har aldrig været der før, men jeg har hørt så meget godt om det. Det skulle være virkelig smukt, og så skulle det også virkelig være varmt dernede. Jeg glædet mig bare virkelig. Da jeg kom hjem efter skole, pakkede jeg lige de sidste ting, som jeg manglede. Jeg kom i tanke om en ting som jeg manglede. Jeg havde nemlig fået smadret mit kamera på min iPhone for noget tid siden. Det ville jeg gerne have fikset inden jeg skulle rejse. Jeg ville tage nogle billeder dernede. Så jeg tog ned til fixphone.dk og fik mit kamera skiftet. Det fik de virkelig klaret hurtigt, og nemt. Nu kunne jeg tage ud og rejse uden problemer.