Jeg elsker mit arbejde

Jeg er en mand på 27 år som har 2 børn, jeg er alenefar og bor alene med børnene i en lille lejlighed uden for byen.

Det gør egentlig ikke noget at vi bor i en lille lejlighed, jeg fortæller altid børnene at vi kan være tættere på hinanden på denne måde.

Er det fordi jeg ikke tjener nok, nej det er det ikke, jeg har et dejligt arbejde og tjener en udmærket løn.

Jeg arbejder som sælger og har gjort det siden jeg var 20 år hvilket ville sige jeg har været igang i 7 år nu.

Jeg arbejdede de første 5 år i et firma som jeg ikke var specielt glad for, her de sidste 2 år har jeg været mere end lykkelig, jeg elsker mit job.

Det fællesskab vi har på arbejdet er fredfyldt og fyldt af glæde, vi alle sætter pris på hinanden.

Når vi møder ind kl 8 om morgenen ser man ikke et eneste surt ansigt, der er kun glade mennesker som spreder glæden videre.

Vi spiser morgenmad sammen for at få en god start på dagen, efter går vi lige igennem det der skal ske på dagen, og derfra er det bare igang.

Jeg elsker mit arbejde og kan ikke sætte en finger på hvad der skulle gøres anderledes, de andre medarbejder sætter også pris på mit arbejde og værdsætter mig for det jeg kan og er god til.

De sidste 2 år i mit liv har været noget af det bedste der er sket for mig og jeg kan se mig selv arbejde her i mange år til, det hele takket været dedikation.dk.

Hvis der er nogen derude som ikke er tilfreds med deres nuværende arbejdsplads eller ikke føler at de har fat i noget som de ser frem til så tjek dem ud.