Gaver du kan give din partner!

Juletiden nærmer sig og det betyder at du igen skal til at være kreativ med gaverne

Det er ikke altid det nemmeste at blive ved med at finde på spændende gaver. Specielt ikke hvis din partner i forvejen har alt. Så hvad skal man give sin bedre halvdel i gave ?

Gaver til mænd!

Når det kommer til mænd er der ingen tvivl om at de altid gerne vil have en ny fladskærm, ny computer, et par nye alufælge eller noget helt andet større. Det er nok ikke lige de ting man smider under træet som gave eller giver i adventsgaver. Så hvad kan man give mænd der ikke nødvendigvis har nogle ønsker. Hvis han er en af de aktive, der dyrker en sport eller træner, så er ting til dette perfekt. Det kan være nye løbesko, træningstøj eller andet til denne hobby. Her vil der altid være mindre ting iblandt du kan betale dig fra. Er han inkarneret gør-det-selv mand, så er værktøj og andet i den retning et hit. For de fleste mænd er en god flaske spiritus en gave de vil elsker. Her skal du bare lige vide om han drikker, whiskey, rom, cognac o.s.v.. Noget der også kan være en god ide er at give ham en ny skjorte, det får du jo så i sidste ende også lidt ud af selv. 

Gaver til kvinder!

Kvinder har for det meste en noget længere ønske liste end mænd. Punkterne er heller ikke altid i den helt dyre ende. Hvilket betyder at der kan være rigeligt at vælge imellem. Der er dog et par faldgruber man lige skal tage højde for. Ikke alle kvinder blive juble glade for frækt lingeri hvis du har købt det et nummer for stort. Så tror de straks du syntes de er blevet for tykke. Derfor er det med at lave sit research i klædeskabet inden du køber noget i den retning. Parfume er næsten altid en sikker vinder. Kig på badeværelset hvad der ser mest brugt ud, og hvad der er ved at være tom. Noget der også er en lækker overraskelse er et gavekort til spa ophold. Hvis du er rigtig heldig kan det endda være det bliver en venindetur du giver hende. 

Gaver til jer!

Vi må endelig ikke glemme at December jo er en måned hvor vi kan gøre lidt ud af kærligheden. Rent faktisk er den erotiske julekalender kommet godt frem i lyset de sidste mange år. Du kan købe den komplet færdig med 24 små frække overraskelser i form af sexlegetøj og lingeri. Det indbyder til at gøre december til året frækkeste måned.