Disse 3 ting bør du købe, hvis du gerne vil beskytte din iPhone

Det er ikke billigt at eje en iPhone, og det kan hurtig blive en dyr fornøjelse, hvis du skal have telefonen til reparation, fordi du har tabt den på gulvet. Det er næsten en kendt joke blandt iPhone-ejere, at man altid render rundt med en knækket skærm. Det sker desværre ofte, fordi man ikke har sit iPhone tilbehør i orden. 

Hvis du gerne vil passe ordentlig på din telefon, så du kan have glæde af den i mange år, så skal du eje disse tre ting. 

1. Et godt iPhone cover

Det siger sig selv, at en iPhone bør købes sammen med et cover. Men det er ikke hvilket som helst cover, som fungerer som beskyttelse på en iPhone. Mange af de trends små covers med figurer eller blomster på ser rigtig søde ud, men de beskytter ikke din telefon ordentlig. Det kan godt betale sig at lægge lidt ekstra penge og så købe et ordentlig hærdet cover, som kan tage fra, hvis du taber telefonen på gulvet. 

2. Panserglas

Det næste du skal købe til din iPhone er et panserglas, hvilket også er kendt som et beskyttelsesglas. Et panserglas passer på selve touchskæmen på din iPhone, hvilket ofte er den, som knækker. Panserglasset lægges som et tyndt gennemsigtig lag oven på skærmen, som ikke ødelægger telefonens touch-funktion, så du kan stadig bruge den som normalt. Nogen gange bliver panserglasset slidt ude i enderne, hvilket kan se lidt træls ud. Heldigvis er det ikke dyrt at købe et nyt. 

3. En iPhone holder til bilen

Mange skifter deres normale GPS ud med deres iPhone. I stedet for GPSen i bilen bruger man bare Google Maps på sin telefon til at finde vej. Men det kan hurtig lede til uheld, hvis du skal holde øje med vejen, mens telefonen ligger i dit skød. Derfor er det langt smartere at købe en iPhone holder, som kan holde din telefon sikkert fast i øjenhøjde, så du kan se, hvor du er på vej hen, mens du er ude og køre.