Den forholdsvis nye populære form for bredbånd 

Den forholdsvis nye populære form for bredbånd 

Internettet er blevet en stor del af vores hverdag, så stor en del af vores hverdag at vi bruger internettet som aldrig før. Vi er nærmest blevet afhængige af det og det er nok efterhånden de færreste der kan sige at de ikke bruger internettet dagligt. Faktisk bruger vi det så meget at vi ikke længere tænker over at vi bruger internettet, det er så integreret i os at vi bare gør det uden at tænke over det. Vi lægger dog hurtigt mærke til det hvis der er dårlig forbindelse og internettet er ustabilt, disse tilfælde irriterer os grænseløst. Derfor er vi også villige til at betale en del penge for vores internet, for at sikre vi får en god og stabil forbindelse. 

Med det forholdsvis nye fiberbredbånd, opnår du netop en stabil og hurtig forbindelse. Det er netop også derfor at fiberbredbånd er blevet så populært som det er så hurtigt. Fiberbredbånd kaldes også fibernet og er egentlig et lysleder kabel. Derfor er fiberbredbånd også en trådet forbindelse, ligesom almindeligt bredbånd. Forskellen på de to er dog at internetsignalet transporteres med lysets hast ved fiberbredbånd, hvilket kan gøres meget hurtigere end ved det normale bredbånds forbindelse. Samtidig skal du ikke dele din forbindelse med andre, derfor opnår man både en mere stabil internetforbindelse men samtidig også den høje hastighed. En af fordelene ved fiberbredbånd er desuden at du kan opnå samme upload hastighed som download hastighed. Da det tidligere kun har været muligt at få den høje hastighed ved download, er der mange der ikke kan se hvad de skal bruge den hurtige upload hastighed til. Men du gør dig selv en tjeneste ved at få den hurtige upload hastighed, så ender du ikke med at bruge en masse spildtid når du skal uploade videoer eller billeder til internettet. Du kommer heller ikke til at få problemer når sidder og gamer med vennerne.  

Desværre er det dog ikke alle husstande der kan få denne type bredbånd. Tiltrods for at fiberbredbånd er blevet utroligt populær meget hurtigt, er det dog langtfra nået ud til alle husstande endnu. Det er nok heller ikke noget vi skal satse på sker i den nærmeste fremtid. Det er hurtigt og nemt at tjekke om det er muligt for din husstand at få fiberbredbånd, dette kan du tjekke på udbydernes sider ved at indtaste din adresse. Vær dog opmærksom på at bestemte selskaber kan have ført det ud til dit område og det derfor kun er dem der kan tilbyde dig fiberbredbånd.