Blikfang på hjul

Der er en grund til, at du ser reklamer, tekster og logoer på firmabiler. Det bliver hængende i dit sind meget mere end en plakat eller en reklamefilm, fordi det altid er med dig. Denne investering har potentiale til at betale sig for din virksomhed ved at få folk til at lægge mærke til, hvad du har at tilbyde. Du kan reklamere ved hjælp af film, der ikke skader lakken på din bil, og som nemt kan fjernes, hvis det bliver nødvendigt!

Hvilke former reklamer kan man få på sin bil?

Du kan faktisk få monterte præcis den reklame du ønsker på din bil. Hos Williamskilte kan du vælge mellem et hav af farver, hvor du kan få dit logo, en bestemt tekst, eller bare nogle farver på din bil.

Det fungerer igennem folie til bil, som klistres uden på lakken, uden at ødelægge noget. Du kan så vælge at udskifte foliet inden for de næste 5 år, uden at se nogen synlige skader. Hvis du venter i mere end 5 år, så kan du risikere, at der kan være limrester på lakken, som dog nemt at fjernes med de rigtige produkter.

Reklamer på landevejen

Flere hundrede tusinder biler på motorveje og landeveje rundt om i Danmark. Det er en oplagt mulighed for at reklamere for netop dit firma. Forestil dig, at man sidder i kø, og bliver overhældet af en bil med bilreklamer der giver opmærksomhed. Det kan være en sjov tekst, et logo eller noget helt tredje. Man kan umuligt undgå at se reklamen, og selvom man ikke tænker mere over reklamen, så lagrer den sig i vores indre hukommelse.

Du kommer hjem til konen efter arbejde, og hun spørger, om du ikke kan kontakte en vinduespudser, som kan komme og pudse vinduerne i boligen. Du kender umiddelbart ikke nogen, men kommer i tanke om den vinduespudser du så i køen på vej hjem fra arbejde. Bevidst eller ubevidst, så har bilreklamer en effekt.