Få hurtigt målt kundetilfredsheden på stedet

Du har sikkert allerede set dem rundt omkring i diverse supermarkeder, tøjbutikker eller andre steder, hvor kundeservice er en vigtig faktor. Ofte som en lille stander eller sat til væggen. Her kan man som kunde trykke på den knap, som er tilsvarende ens kundetilfredshed ud fra forskellige smileyer. Dette system er super enkelt og kan give hurtige resultater. Du får svarene med det samme og lige på stedet efter en kundes betjening. På denne måde kan den umiddelbare opleves fanges og derved bruges til videre udvikling. Det er efterhånden næsten blevet et must. Så vær med og mål kundetilfredsheden på stedet. Du får herved den hurtigste respons fra dine kunder. En respons du helt sikkert kan bruge og tage med videre.

 

Derfor skal du måle kundetilfredsheden på stedet

Mange tilsender spørgeskemaer efter et ophold eller andre kundeservices. Problemer her er at kunderne måske kan have glemt et par ting og måske er kommet over oplevelsen og følelsen på stedet. Derfor kan en måling af oplevelsen for kunden nu og her også være rigtig god. Denne form for måling kan let indsamles. Ved brug af de rette remedier skal du blot opstille udstyr og gå i gang. Grunden til at måle på denne måde er for at få et indtryk af kundernes umiddelbare reaktion og opleveles. For nogle kunder kan det her være misvisende men generelt kan det give et billede af stemning og humør hos kunderne, idet de forlader en og efter en given service. Derfor kan denne data være vigtig for dig, da det giver en fornemmelse heraf.

 

Måling af kundetilfredsheden på stedet er også let for dig

Som kunde er det let lige efter oplevelsen af trykke på vej ud, hvordan det var. Men også for dig som yder en service, er det let at indsamle disse data og måle kundetilfredsheden. Du finder her gode hjælpermidler til indsamlingen af data. Også opbevaring af data er her inkluderet, så at det er sikret at blive opbevaret på en sikker måde. Systemet er også sikret, så at alle data kommer med selv i tilfælde af at internettet svigter. Derfor er det blot at stille det hele op. Det giver herefter hurtige resultater som er let anvendelige. Hele arbejdet gøres via et online system, hvor du blot skal tjekke og kigge på den indsamlede data. Så er det bare at komme i gang.

 

 

KategorierIT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *