5 fordele ved busferier

Vil du gerne på ferie i år, men er du i tvivl om, hvor du vil hen? Der findes mange skønne ferier, som du stadig kan nå at booke – lige fra all-inclusive badeferie til storbyophold. Det hele kommer an på smag og behag. I denne artikel har vi fokus på busferier og hvorfor du bør overveje den til din næste ferie. Vi har fundet hele 5 fordele, som helt sikkert kan overbevise dig om, at du skal leje en bus i din sommerferie.

Økonomisk ferie

Hvis du vælger busferie, så vælger du en mere økonomisk ferie. Omkostningerne bliver fordelt ligeligt mellem alle jer, der skal afsted – og det er så den eneste udgift til transport, som du skal tænke på hele ferien. Du skal ikke punge ud for bl.a. togbilletter, taxaer eller anden offentlig transport på turen, fordi der altid står en bus til rådighed. Det kan spare dig rigtig mange penge på din ferie at rejse med bus.

Mange flere oplevelser

Netop fordi du altid har en bus til rådighed, har du mulighed for at opleve meget mere end hvis du f.eks. rejser med tog eller fly. Du kan nemlig i så fald stoppe lige, hvor du vil og tage på sightseeing. Det gør busferie til en meget mere oplevelsesrig ferie, hvor du kan få set en masse på vejen til destinationen – og selvfølgelig på vej hjem igen. Så er du mange oplevelser rigere, når du er tilbage i Danmark igen.

Komfort i højsædet

Buskørsel er ikke så slemt, som du måske tidligere har oplevet fra offentlig transport. I de moderne turistbusser er der behagelige sæder, godt med benplads, borde, toilet og meget mere. Du kan endda leje busser med f.eks. køleskabe, hvis I selv vil have mad med om bord. Det er altså ikke ubehageligt at rejse i bus i dag.

Mange forskellige størrelser

Busser findes i mange forskellige størrelser, så det er et godt transportmiddel, uanset om der er tale om små eller store grupper. Det er især en god løsning, hvis der f.eks. er tale om en studietur, firmatur eller lignende, hvor alle skal samme sted hen at opleve turen sammen.

Transporttid er kvalitetstid

Hvis du selv kører, skal du koncentrere dig om vejen på hele turen. Transporttiden er i så fald spildtid. Sådan er det dog ikke, hvis du vælger buskørsel med chauffør. I bussen kan du nemlig lave lige hvad du vil. Du kan smække sædet tilbage og tage dig en lur, spille brætspil, se en film, spise et måltid mad, hygge dig med dine venner eller din familie eller bare nyde tiden for dig selv med en podcast, bog eller bare musik. Du bestemmer helt selv, hvad du vil lave.